Snart dags att serva hojen

Ringde runt här i stan för jag vill serva min motocykel så att den är körklar när temperaturen är högre och snön och isen är borta på vägarna. Letade efter en bra och seriös mc-verkstad. Tidigare så har jag inte varit helt nöjd med det arbete som har blivit utfört. Jag känner att man inte riktigt kan lita på att allting som står på serviceintervallen har blivit gjort.

Ringde och bad att tre olika mc-verkstäder skulle mejla mig offerter på vad det skulle kosta och vad de skulle göra. Det som hände var att jag från två verkstäder fick på mejl på priset, inte vad de skulle göra osv, utan bara pris. Men så blev jag glatt överraskad när de på företaget MC Team 1 ringde upp mig och ställde precis de frågor som jag önskade att alla gjorde, de gav ett kunnigt och seriöst intryck, direkt på telefon och de svarade på alla mina frågor som jag hade förberett.

De hade till och med beställt ett serviceschema redan innan de ringde och hade det framför sig när vi pratade. Fick arbetskostnad och dessutom lite extra info som var seriös. De föreslog även att de skulle titta på bromsbelägg, drivpaket mm.mm. Allt var kanon så jag beställde service direkt på telefon.

Efter det så går jag in på https://mcteam1.se/ och tittar, då ser jag att de också har en Dynojet accelerationsbänk, eller bromsbänk som det kallas i vardagligt tal. Han kan alltså optimera min power commander som sitter på motorcykeln. Jag ringde direkt igen, och han frågade om jag hade en power commander 3 eller en power commander 5 monterad på min mc, kunskapen även i detta verkar de vara duktiga på. Jag beställde också en mappning av min motorcykel.

Jag ska dit redan nästa torsdag, ser verkligen fram emot att få motorcykeln servad!