Har tagit truckkort via truckutbildarna.se

Så har det äntligen hänt, jag har fått mitt truckkort. Jag har tagit truckkort eftersom jag i sommar tänker jobba extra på lager och då behövs det truckkort.

Anledningen till varför jag bestämt mig för att jobba extra nu under sommaren är för att jag på grund av den pågående pandemin har blivit permitterad av företaget. Jag tjänar med andra ord inte lika mycket pengar som jag skulle gjort, och behöver därför ta ett extrajobb under sommaren för att hålla uppe min ekonomi. Då jag funderar på att flytta till en bostadsrätt någon gång under hösten kommer jag behöva så mycket pengar som möjligt. Då jag kommer att behöva betala 15% av det lägenheten kostar ur egen ficka och en bostadsrätt i den storleken jag är ute efter kostar runt 8-900 tusen kronor, kommer jag behöva minst runt 150 tusen kronor på kontot innan jag börjar buda på en lägenhet.

Iallafall, det företag som jag utbildade mig hos var Truckutbildarna, de hade bra priser och var väldigt pedagogiska. Det bästa var var att de kunde komma hem till mig och ha utbildningen utanför, på den stora parkeringen. Det gjorde att jag slapp ta mig flera mil till utbildningen, och på så sätt sparade jag bensinpengar.